Hlavní obsah
Článek

Americká herečka a zpěvačka Vanessa Hudgens se stala matkou. Se svým miminkem byla spatřena při odchodu z nemocnice v Los Angeles. Doprovod jí dělal manžel Cole Tucker.

Vanessa Hudgens se proslavila hlavně jako jedna z hvězd série Muzikál ze střední. O svém těhotenství dala vědět letos v březnu, když se v požehnaném stavu ukázala na party Vanity Fair po udílení Oscarů. Od té doby už své bříško hrdě vystavovala, paparazzi ji vyfotili například během procházky, kdy v teplákové soupravě nešlo její těhotenství přehlédnout.

A teď ji fotografové zvěčnili znovu před nemocnicí, kdy v Santa Monice v Kalifornii něžně držela svůj poklad a láskyplně se s ním po cestě mazlila. Její věci měl pak na starosti manžel, známý profesionální hráč baseballu Cole Tucker. Ten právě dnes slaví osmadvacáté narozeniny. S Colem se Vanessa zasnoubila v únoru 2023 a 2. prosince stejného roku se konala veselka v Tulumu v Mexiku. Už tehdy lidé spekulovali o tom, že je Vanessa v jiném stavu.

Herečka již dříve prozradila, že si svou práci vybírá podle toho, aby později vše mohla ukázat svým dětem. „Chtěla jsem se ujistit, že až budu mít děti, bude pro ně v každém jejich věku něco, na co se budou moci dívat,“ řekla v květnu magazínu E!.

Další články

Načítám