Hlavní obsah
Článek

Nejen představitel titulní role v připravovaném muzikálu Beetlejuice Jan Sklenář se na lodním výletě jeho protagonistů postaral o to, aby všichni viděli jeho zadek. Pokochat se můžete i další prdelkou, tentokrát dámskou.

Na rozdíl od dalších kolegyň, které si uvědomily, že v rámci setkání proběhne i závod na paddleboardech, a oblékly se podle toho, herečka Kristýna Jedličková, kterou můžete znát jako jednu z hlavních představitelek v kontroverzním seriálu Adikts o problematice drog, na to evidentně nemyslela.

Když společně s dalšími kolegyněmi herečka skočila z plavidla do vody a pak se na paddle opět vysoukala, všichni tak mohli spatřit, že pod tenké šortky oblékla tanga. Což o to, za svůj zadeček se pětadvacetiletá blondýnka rozhodně stydět nemusí a i v seriálu měla pár odvážných scén.

Hodně veselá byla i na následujícím mejdanu, kdy se loď ještě pár hodin pomalu vracela ze Zbraslavi do přístaviště u Čechova mostu. To se na palubě roztančila s kamarádkou, sedmnáctiletou zpěvačkou Ines ben Ahmed, která v Beetlejuice získala hlavní ženskou roli. Jazykem prozkoumala i vnitřek jejího ouška.

Další články

Načítám