Hlavní obsah
Článek

Případ utýraného jezevčíka obletěl celé Česko. Ohavného činu a surového zacházení se měl dopustit pár z Teplic, kde se minulou neděli konalo protestní setkání. Psovrahu! křičel na dvojici dav lidí pod jejími okny. Protest, kterého se zúčastnilo několik desítek lidí, svolal známý influencer a bojovník Clash of the Stars.

Celé Česko je otřeseno případem brutálního týrání jezevčíka, jehož příběh se rozhodla zveřejnit podnikatelka a influencerka Erika Eliášová. Naprosto odporného činu, který vedl až k usmrcení zvířete, se měl dopustit mladý pár z Teplic. Pár měl psem například házet o zem, Eliášová zveřejnila i důkazní materiál. Fotografie muže a ženy následně obletěly internet, dvojice se k záležitosti ale dosud nevyjádřila.

I proto se známý influencer a bojovník organizace Clash of the Stars Patrik Hübler alias „Patrik Žralok“ rozhodl vzít spravedlnost do svých rukou. V Teplicích, kde pár žije, proto v neděli svolal protestní setkání, na které dorazilo několik desítek lidí. Pod jejich okny dav vyzýval dvojici k tomu, aby se udala na policii. „Psovrahu!“ křičeli lidé mimo jiné. Část protestu influencer nahrál a zveřejnil na své sociální sítě.

Další články

Načítám