Hlavní obsah
Článek

Oktagon 61 v Brně přinesl i jeden z nejemotivnějších okamžiků české bojové scény. Legendární zápasník Tomáš Hron se na něm rozloučil se svou vrcholnou kariérou. Ještě před tím, než symbolicky hodil rukavice do středu klece, si připsal své „poslední“ vítězství. Po fantastické výhře si odchod ale rozmýšlí, jak přiznal pro Super.cz.

„První pocity jsou naprosto fantastické, protože to, co jsem zažil v té aréně, to překonalo mé očekávání. Bylo to opravdu top, měl jsem opravdu husí kůži, když jsem vstupoval do té arény. Bylo to super,“ řekl nám Tomáš Hron, ikona tuzemských bojových sportů, bezprostředně po zápase s Fredem Sikkingem, který pro něj skončil vítězstvím. Právě tímto soubojem se Hron na Oktagonu 61 rozloučil se svou hvězdnou bojovou kariérou. Na scéně působil více než 2 dekády, za tu dobu má na svém kontě přes 130 profesionálních zápasů a z toho více než 100 vítězných.

Hron v kleci ponechal symbolicky rukavice, tedy jen jednu - druhou věnoval svému trenérovi. Jednalo se bezpochyby o jeden z nejemotivnějších okamžiků bojové scény. Fanoušci měli husí kůži a nechyběly ani slzy dojetí.

Po neskutečné atmosféře a hlasitém aplausu Hron připouští, že si svůj odchod možná přece jen ještě rozmyslí. „V tuhle chvíli jsem plný emocí. Řekl bych jo, budu končit, nebo ne, budu zápasit. Nechám si to projít hlavou. Dal jsem symbolicky jednu rukavici doprostřed ringu a uvidím, co přinese budoucnost. Kdyby byla nějaká možnost, asi bych se tomu nebránil, protože se cítím skvěle a zápasení miluju,“ rozpovídal se. „V nejlepším se má ale skončit, takže jsem na vážkách. Furt je ve mně v tuhle chvíli strašně emocí, takže není úplně objektivní odpovídat,“ uzavřel.

Související témata:
Tomáš Hron

Další články

Načítám