Hlavní obsah
Článek

Stále ještě po skupinkách dooslavuje svoje padesátiny. Herečka Lucie Benešová (50) k nim dostala i krásný pracovní dárek. Natáčí pořad o starých chalupách, což je její velký koníček. Sama rekonstrukci nedávno dokončila.

Pokud jde o padesátku, samozřejmě na ni svým způsobem dopadlo, že koncovka -cet se změnila na -sát. „Už jsme se přehoupli k takovému podzimu života, čísla se nám zvyšují, ne konkrétně ta padesátka. Ale hlavně si říkám, že nejde ani tak o to, jak člověk vypadá a kolik mu je, ale hlavně aby se cítil dobře a fungovalo mu zdraví. To je pro mě klíčové,“ míní Lucie.

„Chci být co nejdéle fit, to bych si přála. Mám ještě spoustu plánů. Mám pocit, že jsem se nejvíc rozjela právě teď a myslím, že víc už to nejde. A chtěla bych být ještě dál rozjetá,“ vyjádřila své největší přání herečka. „V těch padesáti už je to jiné, jinak se vstává, člověk je jinak unavený. Dřív jsem jinak vydržela. Dneska, když pařím do dvou, pak dva dny ležím. Vidím ty změny a ty mě trápí víc než číslo toho věku. Byla jsem energičtější, ale důležité je nevyhořet,“ dodala, když jsme ji potkali na lekci irských tanců.

Radost má z nového pořadu o chalupách, který byl vlastně takovým dárkem k padesátinám. „Točit seriály je fajn, ale mám větší hobby než být herečkou. Celoživotně jsem chalupářka. Pořadem My, chalupáři, který začíná 1. září, nejen provázím, ale podílím se na něm i autorsky,“ doplnila.

Související témata:

Další články

Načítám