Hlavní obsah
Článek

Významný den, kterým 21. srpen bezpochyby je, Markéta Pekarová Adamová (39) ani v nejmenším nepodcenila. Oblékla šaty v barvě české trikolory a vedle ostatních političek a politiků se rozhodně neztratila.

„Dnes stejně jako před 56 lety je vhodné zopakovat klíčový apel: Jsme s vámi! Sovětská okupace zanechala šrám na duši národa, ale dnes si hojíme tyto rány také tím, že stojíme za beránkem, kterému se zachtělo vlkovi. Jsme s těmi, kdo čelí agresi, a ačkoli noc bude možná ještě dlouhá, musíme vytrvat, protože jde o naši bezpečnost,“ uvedla v den výročí sovětské okupace.

Při té příležitosti na sociální síť umístila i pár momentek. Ty zachycují nejen připomenutí významného dne, ale i setkání s kandidáty do Senátu. Mezi nimi nechybí například hokejová legenda Dominik Hašek nebo diplomat a senátor Pavel Fischer. Mimo jiné šéfka TOP 09 v šatech barvy české trikolory.

„Markéto, tyto šaty v národních barvách jsou exkluzivní, v nich krásná žena,“ zasnil se jeden z jejích sledujících, který si říká Samael. „Vám to tak sluší,“ souhlasila Kačí. „Sluší vám to, Markéto,“ přitakala Iva.

„Je to dáma a zároveň fajn holka,“ napadlo v souvislosti se snímkem Pekarové Adamové Petra. Podobně jako dalším diskutujícím i jemu udělala jeho oblíbenkyně velikou radost. Pro ty, kdo ji až tak nemusejí, šlo o ukázkový příklad šplhounství a hujerství, které si podle nich palce nahoru nezaslouží.

„Tady zas bude nablito od dezošů a chlastenců,“ nebál se expresivnějšího komentáře Pavel, který správně vytušil, že odpůrci Pekarové Adamové vyrazí do zbraně i v tomto případě. „Tohle je vrchol jejich dne, neberte jim to,“ vtipkoval na to konto Ondřej.

„Můžeme sedět a doufat, že se nic jako 21. srpen už nebude opakovat. Anebo pro to můžeme něco udělat,“ apelovala politička v souvislosti s významným datem a kandidáty do Senátu.

Další články

Načítám