Hlavní obsah
Článek

Díky svým pravidelný lekcím cvičení si Veronika Žilková (62) vybudovala na sociálních sítích pořádnou základnu fanynek. Na její živé lekce ženy pokaždé netrpělivě čekají a jsou jí vděčné, že jim pomáhá se dostat do formy.

I proto se Veronika pro své nejvěrnější rozhodla vyhlásit výzvu s názvem PMS neboli Plavky Mi Sluší, a to pro pozvednutí ženského sebevědomí. „Zveřejňujte svá fota i mi je posílejte. Hubenější a opálenější už nebudeme. A kdo necítí lásku k sobě, nemůže ji rozdávat dál,“ napsala Veronika ve vzkazu, ke kterému přidala i fotku.

Jako první šla do plavek ona. Na zahradě se nechala vyfotit v bílých bikinách a předvedla svou ultra štíhlou figuru, kterou si udržuje právě každodenním cvičením. Herečka se snaží své fanynky motivovat a také ji samotnou jejich odezvy nabíjí. „Ony vždycky říkají: ‚nebejt vás, tak se nedonutíme‘,“ svěřila se nám herečka, která za fotku v plavkách okamžitě sklidila pochvalu.

„Děvčica jak růže květ, radost na ní pohledět,“ napsal jí jeden ze sledujících. „Neskutečné, jaká jste kočka,“ myslí si její fanoušci s tím, že už herečka rozhodně nemusí hubnout. „Už ani netřeba být hubenější, je to super,“ dostala Veronika pochvalu.

Další články

Načítám