Hlavní obsah
Článek

Na sídlišti v pražském Hloubětíně se v pondělí ráno zřítil z okna mladý muž. Dle informací Blesku jde o ukrajinského tiktokera, který si říká Rostiks _01. Strašlivý pád se stal během živého vysílání s dalšími tiktokery, a tak teď internetem koluje i video, kde je celý incident vidět. Dle policie šlo o plnění šílené výzvy.

Prvně se tiktokeři bavili o běžných věcech, pak se Rostiks zvedl a šel do druhé místnosti, kde vlezl do okna. Natáčel ho přitom celou dobu kamarád. Jeden tiktoker se mu začal smát a druhá přihlížející se s vyděšením ptá, co dělá, a upozorňuje ho, ať se na to vykašle. Tahle slova ale Rostikse nijak nerozptýlila a pomalu se spustil z okna dolů. Avšak jeho ruce nakonec povolily a spadl z pátého patra.

Tiktoker měl obrovské štěstí. Jeho pád totiž zbrzdilo křoví a nepřišel o život. Přesto utrpěl velmi vážná zranění a skončil na ARO v traumacentru. Celým incidentem se zabývá policie.

„Podle prvotních zjištění se jedná o událost, které předcházela jakási hra ohledně plnění úkolů na sociální síti, kdy následovala výzva, aby se muž pověsil z okna. Cizinec, který měl před tím popíjet alkohol, při plnění tohoto úkolu vypadl ze zmiňovaného okna a vážně se zranil,“ vysvětlil policejní mluvčí Jan Daněk.

Související témata:

Další články

Načítám