Hlavní obsah
Článek

Kauza imitátora Petra Jablonského, který měl napadnout svou partnerku Lucii Ottovou, nabírá na obrátkách. Herečka se Super.cz svěřila s hrůznými detaily, které incidentu předcházely. „Viní mě z nevěry, ale jestli někdo hledal povyražení jinde, byl to on. A ne jednou. Loni v březnu jsme se kvůli tomu na čas rozešli. Pak mi děkoval, že jsem mu odpustila,“ nechala se slyšet mladá herečka.

Vyvrací, že by svému partnerovi zavdala příčinu, naopak to měla být ona, kdo přivíral oči nad úlety toho druhého. „Psaly mi ženy, které zval na rande, se kterými se sešel a uháněl je na seznamkách, kde měl profily. Vzkazovaly mi hrozné věci. Navíc to nebyl ojedinělý případ. Vždyť on je zval i na dovolenou do Černé Hory, kde jsme spolu v létě byli. Stalo se to i před tím incidentem, kdy jsem pro něj chystala oslavu,“ prozradila Ottová, která tak prudkou reakci, jež následovala, nečekala.

Místo omluv a vysvětlování měl přijít útok, po kterém skončila v péči lékařů. V té je ostatně dodnes. Otřes mozku a noha v sádře jsou to „nejmenší“, mnohem déle se bude dávat dohromady po psychické stránce. „Člověk, kterého jsem milovala, mi provede tohle? Nemůžu to pochopit, nejsem na tom teď vůbec dobře. I tak jsem se nakonec odhodlala promluvit,“ sdělila Super.cz herečka, která aktuálně studuje.

„Jeden z profesorů mi řekl, že bych to měla zveřejnit. Už proto, že to může pomoct těm, kdo se ocitnou v podobné situaci a mají strach s tím jít ven. Je toho teď na mě moc. Nepomohlo, jak na celou věc reagovala policie, která mému expříteli ani nedala dýchnout,“ doplnila s tím, že kvůli údajné nečinnosti podala na muže zákona stížnost. Přitom bylo víc než jasné, že byl v tu chvíli Jablonský dost opilý.

Na otázku, proč od něj neodešla dřív, než se situace vyhrotila, chvíli hledala slova. „Říkala jsem si, že je to umělec a ti holt mají své vrtochy. Že to tak musím brát,“ šokovala v upřímné zpovědi.

„Ještě dlouho potom, co mě napadl, jsem nechápala, co se vlastně stalo. Myslela jsem, že jsem v nějakém špatném snu. Nikdy nic takového neudělal. Bylo to jako blesk z čistého nebe. Když se víc opil, měl rýpavou náladu a hloupé řeči, toť vše. O to větší šok bylo, co se toho 28. září stalo,“ dušovala se Lucie. V závěru rozhovoru se pod tíhou emocí rozplakala a jen těžko hledala slova. „Promiňte mi, pořád jsem z toho špatná, omlouvám se,“ doplnila ještě, než se odmlčela.

Dotčeného baviče jsme se snažili kontaktovat. Jeho manažer nám sdělil, že nechce být rušen a že se máme ozvat v pondělí. „Nebo to svěřte umělé inteligenci,“ snažil se vtipkovat. Když jsme mu sdělili, že nám to téma zas tak k smíchu nepřijde, zopakoval, že se máme ozvat v pondělí.

Další články

Načítám