Hlavní obsah
Článek

Předvolební debata České televize s lídry relevantních politických stran se nesla hlavně ve znamení povodní a nápravy škod, které způsobily. Některým diskuze sedla, jiným méně. Úplně ve formě podle diváků nebyl hlavně předseda SPD Tomio Okamura. Na sociálních sítích se pozastavovali také nad slovy Jaromíra Soukupa (55), který reprezentoval Přísahu.

„Je fakt na pěst,“ nešetřil ostrými výrazy Honza. „Nechápe, o jaké volby jde, je zacyklený v blábolech,“ přispěla svým názorem Lenka. „Pitomio nezklamal, to je takový tlučhuba. A dneska večer další bizár – zkrachovalý milionář Jaromír Soukup radí ohledně zadlužení státu,“ podivila se Šárka. „Za zmínku stojí i zkrachovalý expert Soukup se svým výkladem o snižování státního dluhu. Zaujal svou drzostí a hroší kůží,“ přitakal Petr.

„Soukup je ten pravý, kdo může ohledně zadlužení státu radit,“ poznamenala Jarka. „Vypadá divně. Je v naprosté nepohodě,“ podotkla Marcela. „Je rozhozenej z toho, že se to nejmenuje Superdebata Jaromíra Soukupa s Jaromírem Soukupem,“ vtipkovala Klára.

„Když ho vyhodili z Barrandova, tak se chce uchytit a angažovat v politice? Je to zoufalec a taky tak vypadá,“ nešetřila bývalého mediálního magnáta Jitka.

„Pan Šlachta mě velice zklamal, nevěřila jsem svým očím, když jsem tam viděla toho zkrachovalce Soukupa, převlékače kabátů. Zatáhl jste ho do politiky, aby se opět obohatil?“ ptala se šéfa Přísahy Roberta Šlachty Helena.

Zatímco jinde na sítích si Soukupa lidé docela podali, na jeho instagramovém profilu vládla dobrá nálada. „Zvládl jste to skvěle. Muž, co to má v hlavě srovnané,“ napsala Soukupovi jedna z jeho sledujících. „Sledovala jsem to kvůli vám, moc se mi líbil váš projev. Přeji mnoho dalších úspěchů,“ vzkázala mu Pavlína.

Další články

Načítám