Hlavní obsah
Článek

Podzim je v plném proudu a stejně tak i houbařská sezona. Plnými košíky výstavních hřibů, ale i dalších vynikajících hub se chlubí i celebrity, které vyrazily do lesa. A pyšní se vskutku parádními úlovky. Hromadou hub se pochlubila například influencerka Nikol Leitgeb (38).

„Ahoj, jmenuju se Nikol a mezi mé záliby patří zahrádka, houbaření, procházky se psem, slepičí agility, křížovky. Je mi asi 58 let. Jednou, až nebudu takovej nervák, se přihlásím do AZ-kvízu. Takže nikdy. Ale miluju to. Našli jste houby? Co z toho uvaříme?“ pochlubila se a zavtipkovala na sociální síti Leitgeb.

Její houbařské umění obdivovala i herečka Michaela Kuklová (56), jež pro změnu nemá na houbařská místečka vůbec štěstí. „Kam na ty houby všichni chodíte? Já kam vlezu, tam nic neroste,“ smála se.

To její herecká kolegyně Alice Bendová (50) měla štěstí a pochlubila se obrovským hřibem. „Znáte to vzrušení, když najdete krásnou houbu? Já ani nemůžu dejchat, pak si připravím telefon na fotku, a než to nastavím, proběhne kolem Fido a hnátou do ní dupne, debil,“ zlobila se naoko Alice na svého pejska. „Pěknej macek,“ pochválil její úlovek miliardář Richard Chlad. „Tedy, Ali, to je neskutečný,“ uznale pokývala i Dagmar Havlová (71). „Nasuším ti, chceš?“ nabízela se bývalé první dámě Alice.

Se svým synem vyrazil houbařit herec Miroslav Etzler (59). „Dobrý den, už do lesa nechoďte, protože jsme všechno vysbírali,“ pobavil ve videu jeho pětiletý syn Samuel.

Z lesa se fanouškům ozval i oblíbený jazzman Laďa Kerndl: „Ahoj kamarádi a přátelé, můžete klidně vyrazit do lesa, bedle jedlá je fakt lahůdka,“ vzkázal u fotky svých úlovků. A právě bedly sbíral i syn Venduly Pizingerové Pepa. Asistoval mu u toho jeho tatínek Josef, což Vendulu dojalo. „Obyčejný štěstí,“ zasnila se u synova houbaření. Na houbařské úlovky našich hvězd se podívejte v galerii.

Další články

Načítám