Hlavní obsah
Článek

Exministr průmyslu a obchodu Karel Havlíček (50) se sice tváří jako suchar, ve skutečnosti je to ale velký šprýmař. To ostatně dokazuje na sociálních sítích. Ať už jde o koupání v oblečení, očichávání pití, nebo třeba momentky z výletů. Zaujal i cestami do regionů. I tentokrát pobavil, byť to asi neměl v úmyslu.

„Příjemné setkání odpoledne na Dobříši. Navzdory horkému létu totálně narváno. Nestačila hospoda, tak museli otevřít salon. Skvělá diskuse členů Lepší vlády s místními. Shrnutí debaty ve dvou slovech: Ještě rok…“ informoval o své cestě po Středočeském kraji místopředseda Poslanecké sněmovny.

Jako důkaz připojil pár momentek. A to neměl dělat. Mluvil sice o plné hospodě, ta ale podle reakcí lidí vypadá jinak. „Setkání domova důchodců,“ setnul fotogalerii z dobříšské restaurace jeden z diskutujících na síti X. „Takhle podle vás vypadá total narváno? Jak pak podle vás bude vypadat vyrovnaný rozpočet?“ ptal se Havlíčka Jiří.

Další lidé poukázali na to, že se na akci sešli v drtivé většině hlavně senioři. „Otevřeli salon, aby se všech 30 důchodců mohlo posadit,“ utrousil Dave. „Hele Karle, moje dcera má na oslavě svátku víc lidí,“ vzkázal David.

„Stejné, jako když si do garsonky pozveš tři kamarády a všude se chlubíš, jaký byl super mejdan a nebylo možné se hnout, jak bylo narváno,“ smál se Richard. „Na totální narváno to rozhodně nevypadá,“ přidal se Ivan.

Teď už víme, že exministr Havlíček rozhodně patří do skupiny lidí, kteří vždycky vidí sklenici spíš poloplnou než poloprázdnou.

Další články

Načítám