Hlavní obsah
Článek

Na červeném koberci slavnostní premiéry filmu Vlny nechyběla řada krásných dam. V barvách ženy tentokrát příliš neexperimentovaly. Většina z nich sáhla v šatníku po bílé nebo černé barvě.

V minimalistických šatech černé barvy od známé československé značky dorazila kupříkladu Táňa Pauhofová (41). „Pro mě je velmi důležité cítit se žensky a dobře,“ svěřila se Super.cz herečka, která premiéru rozhodně rozzářila svým úsměvem.

Na černou barvu vsadila i Tereza Ramba (34). Ta sice do kina ve Slovanském domě nedorazila po červeném koberci, ale svůj outfit rozhodně nepodcenila. Na sebe si oblékla sexy šaty s hlubokým výstřihem až k pupíku a zvolila tak nejodvážnější model večera. Na černou vsadila i Jitka Schneiderová (51). Herečka oblékla saténové šaty s dlouhým rukávem až ke krku.

V bílé róbě dorazila na premiéru herečka Denisa Pfauserová (35), která v šatech bez ramínek vystavila na odiv svůj dekolt. Extravagantní model pak oblékla Sára Kožucharova, přítelkyně herce Jana Nedbala, jež byla v šatech s kapucí k nepřehlédnutí. Na bílou vsadila i modelka a partnerka herce Vojtěcha Vodochodského Marie Danči, která oblékla krátké mini šaty. Jak to dámám na premiéře slušelo, se podívejte v naší fotogalerii.

Další články

Načítám