Hlavní obsah
Článek

Od vítězství českého týmu na hokejovém mistrovství s tím skákáním ne a ne přestat. Nafukovací hrad na Den dětí a aktuálně i předvolební klip Kdo neskáče, není Čech jsou toho jasným důkazem. Andrej Babiš (70) se ve své limuzíně kýve víc než starý Brůna v legendární Studni.

„My máme rádi auta. Kdo neskáče, není Čech! A ten nesmyslný zákaz se spalovacími motory zrušíme,“ hřímá bývalý premiér sedící ve své luxusní limuzíně, jejíž uhlíková stopa nepatří mezi nejmenší.

Aby celé věci dodal na zajímavosti a dramatičnosti, jeho nablýskaný bourák se houpe do rytmu, jako by jel pro tankodromu a zároveň fandil jako ten nejoddanější sportovní fanoušek. Vzhledem ke stavu tuzemských silnic a komunikací mu to asi nedalo moc práce. Podle slov zasvěcených to jeho limuzína umí záměrně a arabští šejci na tuto funkci nedají dopustit.

„Vystrašila ho formace dýzl fízl, a tak vyrazil na stíhačku. Styl hopsahejsa doporučuje deset z deseti majitelů šrotovišť,“ komentovala Babišův počin na téma zákazu spalovacích motorů senátorka Miroslava Němcová.

„Jen bych si dovolil podotknout, že jede v autě Maybach a tato funkce je určena na vyjetí z pouštního písku pro arabské občany…,“ vysvětlil jeden z diskutérů na síti X, kde se videu dostalo velké pozornosti. A je to opravdu tak, jak říká. Německá automobilka si unikátní systém nechala dokonce patentovat.

„Bizár už není, co býval,“ zhodnotila video bývalá dětská hvězda Michaela Kudláčková.

Další články

Načítám