Hlavní obsah
Článek

Veronika Kopřivová (33) zanedlouho přivede na svět druhé dítě. Modelka je v 9. měsíci těhotenství a právě nyní se rozhodla prozradit světu i pohlaví očekávaného miminka! Čeká holčičku, nebo chlapečka?

Své soukromí si známá kráska bedlivě střeží. Těhotenství se modelce podařilo utajit až do 7. měsíce, kdy už na základě vznikajících spekulací musela jít s pravdou ven. „Tohle, přátelé, nejsou knedlíky ani koláče. A je to venku, až jsem se z toho zapotila. Už tady sedm měsíců nosím pod mým srdcem další srdce. Upřímně, kdyby do toho nikdo nerýpal a nemusela jsem čelit nějakým spekulacím, tak bych si to nechala pro sebe ještě déle,“ těmito slovy oznámila Veronika očekávání miminka na svém instagramu. V onen moment si však stále nechávala pro sebe, kdo je tatínkem.

Svého nového přítele představila světu zanedlouho po oznámení těhotenství. Modelka to zkrátka svým sledujícím servíruje krůček po krůčku. Až nyní, v devátém měsíci, se rozhodla prozradit i pohlaví miminka – s novým partnerem Dominikem se těší na příchod malé princezny! Informaci zveřejnila na svém soukromém instagramu pro předplatitele jejího obsahu.

Veroničina dcera Ella, kterou má z předchozího vztahu s Miroslavem Dubovickým, se tak za pár dní dočká sestřičky.

Další články

Načítám