Hlavní obsah
Článek

Hokejový útočník a mistr světa Dominik Kubalík prožívá nejkrásnější životní období. Nejenže byl jeden z těch, který pomohl svému týmu získat zlato, ale také se stal během konání mistrovství světa v hokeji tatínkem.

Šťastnou novinkou o narození dcery se pochlubil na sociálních sítích. „Mia Kubalík. 10.5.2024. #vděční,“ uvedl i se svou krásnou manželkou Klárou k několika snímkům s rozkošnou dcerkou.

Dcera Mia se manželům narodila v den, kdy čeští hokejisté porazili Finsko. A Dominik nechyběl ani u porodu, o kterém během konání mistrovství světa v hokeji promluvil.

„Pár dní v řadě jsem byl nervózní, protože člověk nikdy neví, kdy to přijde, ale velmi jsem se na to těšil. Nakonec to vyšlo tak, že jsem toho ten den ráno moc nenaspal, volal jsem manželce, která mi řekla, že mám přijet. Nevěděli jsme, jak dlouho to bude trvat a kdy malá vykoukne na svět, ale ten pocit byl neuvěřitelný. Člověk si to až do toho momentu, kdy ji vidí a konečně může držet, nedokáže představit. Řekl bych, že se mi změnil svět a pohled na život. Najednou je to všechno mnohem veselejší, než bylo předtím. Moc jsme se na to těšili,“ řekl Dominik Kubalík České televizi krátce po porodu dcerky.

Další články

Načítám