Hlavní obsah
Článek

Sylvester Stallone (78) se s fanoušky podělil o žhavou perličku z rodinného archivu. U příležitosti přání k manželčiným 56. narozeninám zveřejnil jejich společný snímek. Oba na něm pózují v plavkách, Jennifer Flavin v jednodílných, její muž ve slipových, a vypadají skvěle. Fit jsou oba ostatně stále.

„Vše nejlepší mé ženě Jennifer! Já i děti si myslíme, že jsi absolutně úžasná. Budeme tě vždy milovat!“ napsal herec k fotce. Dnes už může manželce znovu veřejně vyznávat lásku, není to ale tak dávno, co jejich vztah visel na vlásku.

Před dvěma lety šokovali fanoušky po celém světě, když oznámili, že se po 25 letech rozcházejí a plánují rozvod. Problémy ale nakonec urovnali a vrátili se k sobě, což nejvíce ocenily jejich dcery Sophia (27), Sistine (26) a dvaadvacetiletá Scarlet.

K založení rodiny vedla celkem trnitá cesta. Poprvé se Sly a Jennifer potkali v roce 1988, když jí bylo pouhých 19 let. Sylvester oproti tomu byl tehdy už dvakrát rozvedený čtyřicátník. V roce 1990 vztah potvrdili, když poprvé jako pár vyrazili na červený koberec, čtyři roky nato se však rozešli. Herec svou partnerku tehdy podvedl s kolegyní Janice Dickinson, jak jí i přiznal v ručně psaném dopise.

Flavin partnerovi odpustila, v roce 1995 se dali znovu dohromady a rok nato už přivítali první dceru. Od roku 1997 jsou manželé.

Kromě dcer měl Stallone ještě dva syny, starší Sage v roce 2012 zemřel. Mladšímu Seargeohovi, nyní čtyřiačtyřicetiletému, ve třech letech diagnostikovali autismus. Matkou obou jeho synů je fotografka a herečka Sasha Czack.

Další články

Načítám