Hlavní obsah
Článek

Americká popová hvězda Olivia Rodrigo (21) se propadla během vystoupení v australském Melbourne otevřenými padacími dveřmi. 14 000 přítomných fanoušků tak na chvíli zůstalo v šoku, než se zpěvačka do mikrofonu ozvala, že je v pořádku. Nehodu se mnohým přítomným podařilo natočit.

I hudebníci mají horší a lepší dny. Své o tom ví už i energická mladá zpěvačka Olivia Rodrigo. S mikrofonem v ruce zrovna komunikovala mezi písněmi s fanoušky, pak se rozhodla přeběhnout blíž ke kraji pódia. Přes silná světla a si ale nevšimla nebezpečí a spadla do metr a půl hluboké díry.

Nadějná zpěvačka a skladatelka se po pádu držela okraje, mikrofon ale nepustila z ruky. Nakonec vylezla zpátky nahoru. Poté, co se oklepala, zavtipkovala: „Někdy je v jevišti prostě díra. Pohoda. Tak kde jsem to skončila?“ Všem poté potvrdila, že se jí nic zásadního nestalo, ale že to byla naopak docela zábava, pak pokračovala ve vystoupení.

Turné k desce Guts, které začalo v únoru, je pro Olivii první celosvětové koncertní turné. O vstupenky byl velký zájem, vyprodané byly během několika málo dní. V melbournské Rod Laver Areně, kde se incident odehrál, se jednalo už o její čtvrtý a poslední koncert ve městě, pak se se svou show přemístila do Sydney.

Olivia později zveřejnila pád i na svém tiktoku s hashtagem „subtle foreshadowing“ (ve volném překladu “nenápadná předzvěst”), což je v současné době virální trend, kterým lidé označují videa s trapnými pády. Fanoušky potěšilo, že si ze sebe dokáže udělat legraci. „Myslím si, že Nenápadná předzvěst by mohl být název další písně nebo alba,“ komentoval jeden z jejích sledujících sdílené video.

Není to ovšem poprvé, co se Olivia při vystoupení dostala do zapeklité situace. Na začátku letošního roku ji potkalo během vystoupení faux pas, když se jí utrhlo vázání topu. Situaci se snažila zachránit doprovodná tanečnice. Olivia i nadále zpívala a usmívala se, zatímco si držela nezavázaný top na prsou. Úzký kožený pruh se ale na pódiu opravit nepodařilo. Po doznění posledních tónů písničky tak zpěvačka rychle seběhla z pódia přímo za kostymérkou.

Mladá skladatelka a zpěvačka se proslavila v roce 2021 díky svému debutovému singlu Drivers license. Píseň se okamžitě stala hitem a dosáhla prvního místa v hitparádách po celém světě. Úspěch později zopakovala i s dalšími skladbami z první desky jménem Sour. Druhé studiové album s názvem Guts, ke kterému právě jede turné, vydala v roce 2023. Jak její energie během vystoupení vypadá, můžete vidět na záznamu koncertu z právě probíhajícího turné. Pod názvem Olivia Rodrigo: GUTS World Tour ho najdete na Netflixu od 29. října.

Jednadvacetileté hvězdě se daří nejen v hudební branži, ale také v soukromí. Nedávno oficiálně potvrdila, že už několik měsíců randí s hercem Louisem Partridgem, kterého můžete znát třeba z filmu Enola Holmesová, kde hraje po boku Millie Bobby Brown.

4
fotky
Související témata:
Olivia Rodrigo

Další články

Načítám