Hlavní obsah
Článek

Herec a moderátor Aleš Háma (51) nechyběl na setkání herců před letní sezonou Divadla Kalich. A sám měl hodně letní sestřih. Když sundal bekovku, všechny překvapil svým účesem na Bruce Willise. Sám sebe se prý týden lekal, když se viděl v zrcadle.

Aleše v novém účesu budou moci v rámci Hvězdného léta pod Žižkovskou věží diváci vidět v představeních Můj nejlepší kamarád a Za dveřmi kanceláří. Do toho ovšem natáčí také nový seriál a právě kvůli tomu musel změnit image. „Seriál Limity s panem režisérem Petrem Zelenkou natáčím už od 15. května až do půlky srpna,“ upřesnil, jak dlouho bude muset s holou hlavou vydržet.

„Hlavu jsem si musel oholit, protože jsou tam různé fáze nějakého zranění – a abychom to mohli natáčet na přeskáčku, musel jsem sundat kštici. Doma byli trochu vyděšení, ale pro mé okolí to byl větší šok než pro mne. Je to pohodlné, jsem z koupelny za tři minuty venku, nemusím si mýt ani fénovat hlavu. I když první týden jsem se sám sebe v zrcadle lekal,“ přiznal Aleš.

V našem rozhovoru nám vyprávěl i o další dobrodružné dovolené, kterou plánuje. Od druhé půlky srpna do září se chystá na Aljašku, kde už byl byl postupně s oběma syny a tentokrát tam vezme manželku.

Související témata:

Další články

Načítám