Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) se sice stále sluní v zahraničí s Pavlem Nedvědem (52) po boku, stihla už ale nafotit i profesionální fotky, na kterých předvádí nejen svou tvář, ale i sexy tělo. A jak to tak bývá, někteří ji vynášejí do nebe, stále se ale najdou i tací, kteří nedokážou přenést přes srdce, že se zpěvačka rozhodla pro plastiku.

Zpěvačka si žije svůj sen. Horké léto tráví po boku Pavla Nedvěda, kterému přes sociální síť poslala i přání k jeho včerejším dvaapadesátým narozeninám, a sama si užívá všeho, co jí jen léto nabízí. Přesto ale nelení a pracuje i na svých projektech a k tomu si odskočila na focení, díky kterému má novou parádní sérii černobílých snímků.

Na těch vystřídala snad všechny možné výrazy a její sledující si tak na instagramu mohou prohlédnout, jak Dara vypadá po liftingu obličeje. Na focení si pak oblékla sexy asymetrický top, který částečně odhaluje její ňadro. Lidé tak nevěděli, co mají hodnotit dřív.

„Bomba, super! I s bradavkama! Mám tě ráda Daro, jsi kočka a makáš!,“ nebo „Hlavně bez podprdy, to je základ“ zmiňují lidé zpěvaččino oblečení. Další řada je těch, kteří jí píší, že vypadá skvěle. Nebyla by to ale Dara, kdyby novými fotkami nevyprovokovala i ty, kteří mají neustálou potřebu hodnotit její vzhled.

„Daro, neumíš stárnout přirozeně, chápu v showbyznysu, ale ty jsi byla krásná, přirozená, to se chceš rovnat Krainové, ze které se stává babochlap? Transka? To snad nee,“ píše například jistá Michaela. „Jste krásná, ale nejste to vy,“ přihodila Vlaďka. „Dara vypadá hodně mladě, co ta dnešní medicína dokáže, je zázrak, ale výraz ve tváři už je zcela jiný,“ míní Eliss. Pro všechny rýpalky má ale odpověď Olina: „Holky, ať si Dara nechá udělat cokoliv…ruku na srdce, každá bychom to třeba udělala…aspoň kapku…každá z nás chce být krásná. Nekecejme nikomu do života.“

A přesně tohle by svým kritikům zřejmě vzkázala i sama zpěvačka, která se soudě podle svých příspěvků už snad nemůže mít lépe.

Související témata:

Další články

Načítám