Hlavní obsah
Článek

Herečka Monika Timková (33), kterou diváci znají díky seriálu Slunečná nebo filmu Vyšehrad: Fylm, dlouho bojovala s anorexií. Herečka byla svého času vyhublá na kost a kvůli rozhozenému metabolismu ji začaly trápit i pigmentové skvrny a akné.

Nejhorší chvíle ale už překonala, a když jsme se s ní po několika měsících potkali, vypadala velmi dobře. „Nabírám, mám z toho velkou radost. Moc se nevážím, ale podle oblečení vidím, že jsem nabrala. Měla jsem taky hodně moc práce, rok těžké práce, zkoušela jsem tři představení během třech měsíců,“ svěřila se Monika Super.cz.

Konečně se jí podařilo dostat se na váhu, kterou měla před deseti lety, než se u ní projevila anorexie. „Vytyčila jsem si 55 kilo, to jsem měla tehdy i v pohádce Princezna a písař v roce 2014. To teď tedy mám, takže jsem spokojená, ale musím na sebe pomalu. Kdybych si teď vytyčila, že chci 60 kg, tak mě to vyděsí a mohla bych do toho zas spadnout. Jde to po krůčcích.“

Už sedm let je šťastně zadaná. „Přítel odjel na pár dní pryč na loď, já jsem zůstala tady, takže mám pár volných dní jen sama pro sebe. Až se vrátí, tak vyrazíme třeba na motorky. On jezdí, já to mám taky hodně ráda. Nebo se vydáme spolu do Chorvatska,“ dodala Monika Timková během rozhovoru, který jsme vedli v krásných prostorech Občanské plovárny v Praze. Moniku si můžete připomenout v pohádce Princezna a písař hned první prázdninový týden na obrazovce České televize.

Další články

Načítám