Hlavní obsah
Článek

Sofia Vergara (51) patří k nejlépe placeným herečkám a rozhodně nemá nouzi o fanoušky, kteří hojně obdivují její obličej i křivky. A jak se zdá, ještě dlouho si ji užijí takovou, jak vypadá teď. Už se totiž připravuje na to, že podstoupí všechny dostupné plastické operace.

Sofia Vergara rozhodně není z celebrit, které by si dávaly pozor na to, co řeknou, a snažily se utajit své soukromí. Herečka, která se proslavila v seriálu Taková moderní rodinka a naposledy si zahrála šéfku drogového impéria Griseldu Blanco, se v minulosti například klidně pochlubila tím, co jí zajistilo úspěch v showbyznysu.

„Má obrovská prsa a figura mi otevřely dveře. Byly pomyslným cestovním pasem do tohoto světa – když mi bylo dvacet a začínala jsem jako modelka,“ řekla před časem magazínu El País. A dodala, že se cítí na vrcholu i dnes, když je jí jednapadesát let. Kdo by se ale bál, že krása Sofie bude pomalu odkvétat a ona snad bude chtít „stárnout s grácií“, ten se nemusí obávat. Herečka teď prozradila, jak to má s různými výplněmi a plastickými operacemi.

„Podstoupím jakoukoliv plastickou operaci, kterou budu moct, až budu připravená,“ řekla pro magazín Allure s tím, že miluje botox a nevěří výplním. „Myslím, že výplň odvede dobrou práci, když jste opravdu mladá a potřebujete jen trochu přifouknout tváře nebo rty. V mém věku - 51 let - mám pocit, že díky nim nebudu vypadat mladší. Myslím, že bych vypadala jen upraveněji.“

Kolumbijská hvězda má pocit, že plastická chirurgie nabízí mnohem víc. „Myslím, že musím využít všeho, co je dostupné. Chci říct, když ti není jedno, že stárneš. Nic ve zlém, pokud to někomu jedno je. Není to konec světa. Ale pokud ne, nabízí se toho tolik,“ ukončila Sofia, která před časem řekla například i to, že zřejmě nikdy nebude mít odvahu na to nechat si šedivé vlasy.

Sofii mrzí jen jediná věc. A to, že žádnou plastiku ještě nestihla. „Přála bych si, abych měla více prostojů (mezi natáčením) - to už bych do něčeho šla. Ale protože jsem před kamerou, není to tak, že bych mohla něco udělat a pak celé týdny sedět doma a zotavovat se,“ řekla.

Další články

Načítám