Hlavní obsah
Článek

Hollywoodem i diváky opěvovaná irská herečka Nicola Coughlan, která si získala sympatie díky své roli v seriálu Bridgertonovi, našla lásku i mimo filmové kamery. Sedmatřicetiletá rodačka z města Galway potvrdila již předchozí spekulace, že se sblížila s hereckým kolegou Jakem Dunnem. S o třináct let mladším hercem ze seriálu Renegátka Nell byla Nicola tento týden spatřena během romantické procházky po nočním Londýně.

Dvojice byla společně vyfocena již koncem srpna během hudební akce All Points East festival v londýnském Victoria Parku, ale od té doby se společně veřejnému dění vyhýbali. Nyní je ale jasné, že tvoří pár.

Herečka, která proslula rolí Penelope Featherington ve zmiňovaném seriálu z dílny Netflixu, se v Bridgertonových zamilovala do postavy Colina Bridgertona, jehož hraje Luke Newton. Ve třetí sérii mezi nimi došlo na dnes již ikonickou intimní scénu na sofa, do níž se pár natolik vžil, až pod nimi lenoška praskla. Vtipné je, že nábytek herci skutečně rozbili, což s odstupem času přiznala pobaveně samotná hlavní protagonistka.

Celou intimní scénu, která se protáhla na úctyhodných šest minut a během níž se oba protagonisté objevili nazí, považují mnozí za revoluční. Colin v ní nešetří komplimenty směrem na svou seriálovou snoubenku a lidé jsou nadšení, že herečka mění pohled na ženskou krásu.

6
fotek
Související témata:
Jake Dunn

Další články

Načítám