Hlavní obsah
Článek

Herečka Anna Polívková (45) se na jihu Itálie vdala. Za muže pojala dlouho utajovaného italského přítele Giuseppeho. Svatebního obřadu u Jaderského moře nedaleko městečka Bari se zúčastnil i hereččin otec Bolek Polívka.

Po boku Giuseppeho se Anička na veřejnosti objevila už před dvěma lety. Společně zavítali na pražskou premiéru filmu Po čem muži touží 2. Herečka muže po svém boku, se kterým mluvila anglicky, představovala jako kamaráda. Následně se čas od času spolu někde ukázali, jako svého partnera ho však herečka neprezentovala.

To až letos na karlovarském festivalu. Herečka se s Giuseppem, který má pracovat v Praze jako manažer pivovarů, vodila za ruku. Dvojice nešetřila polibky a neustále se objímala. To už počítala týdny do chystané veselky, o které jako první informoval web Blesk.cz. Nedlouho poté se na sociální síti objevily snímky od společných přátel.

Na jedné z fotografií má herečka na hlavě bílý svatební závoj. Na druhé pak stojí vedle Giuseppeho; jejich společná kamarádka pak k fotce napsala anglicky „married“. Herečka dosud prožila několik vztahů. Dva roky strávila s hudebníkem Jakubem Xavierem Barem, při účasti ve StarDance ji okouzlil tanečník Michal Kurtiš, následně tvořila pár s filmařem Jiřím Matouškem. Tu pravou lásku našla až na jihu Itálie.

Související témata:

Další články

Načítám