Hlavní obsah
Článek

Herečka Aneta Kernová (28) se na veřejnosti ukázala se svým brazilským přítelem. Do společnosti moc nechodí, raději se zdržují doma a oba se věnují přípravám svých pracovních projektů.

Někam ho dostat je dost těžké. On teď připravuje novou show, tak chce být doma a připravovat se. Je sice pravda, že Latinoameričané jsou společenští, ale jakmile ho začne něco velmi zaujímat, hlavně v práci, tak se chce soustředit jen na to,“ smála se Aneta během rozhovoru pro Super.cz.

Anetu diváci znají také díky seriálu Escape, který vysílá Prima COOL. „To jsme dokončili před půlrokem a od té doby jsem velmi rozlítaná. Byla jsem na filmovém festivalu v Cannes se svým filmem, kde jsem utratila veškeré své peníze. Bylo to totiž extrémně drahé. Bylo ale skvělé to zažít a vidět, hlavně oproti Karlovým Varům to teda bylo úplně něco jiného. Vary jsem si teda představovala úplně jinak,“ zašklebila se hnědovlasá kráska.

Až zase naspoří nějaké peníze, hodlá konečně dokončit stavební práce na svém pozemku v Mexiku, který před časem koupila. „Zarůstá to tam a mění se to v džungli. I když je to na kopci, tak základy už jsou úplně zarostlé. Lítám tam jednou ročně, a až budu mít peníze na to, abych tam něco postavila, tak to musím udělat naráz,“ smála se Aneta Kernová.

Další články

Načítám