Hlavní obsah
Článek

Herec Matouš Rajmont (51), kterého diváci znají například z filmů Kvaska, Signál, Veterán nebo seriálu 1. mise, neudržel nervy na uzdě a má na krku policii. Syn režiséra Ivana Rajmonta a herečky a moderátorky Ivy Hüttnerové působí také jako promotér boxerských zápasů, svou sílu ale tentokrát nevyužil nejlépe.

Ve čtvrtek v ranních hodinách poničil prostory pánského kadeřnictví v Říčanech a je vyšetřován policií pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. Škoda byla předběžně vyčíslena na 100 tisíc korun. Může za to spor s jeho bývalým obchodním partnerem, jehož kadeřnictví poničil.

Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia, Profimedia.cz
Matouš Rajmont je v hledáčku policie.

„To je právě to, proč jsem to udělal: kadeřnictví bylo napsané na něj, protože jsem to, blbec, nikdy neudělal správně papírově, ale samozřejmě jsem ho zaplatil. Pak mě z něj v podstatě vyhodil, a tak jsem dostal nerva a udělal jsem to,“ citoval Rajmonta web Extra.cz, který informaci přinesl.

„Hrozný je, jak říkáte, že jsem zdemoloval kadeřnictví jemu, ono ale bylo moje,“ dodal. Spor s bývalým obchodním partnerem ale herce neopravňuje k páchání výtržností, bude proto muset čelit následkům.

3
fotky
Související témata:
Matouš Rajmont

Další články

Načítám