Hlavní obsah
Článek

Petra Nesvačilová (38) rozhodně není z těch, které by si na svém profilu na sociální síti neustále přidávaly fotky v bikinách. O to víc herečka překvapila snímkem z Mallorky, na kterém svým fanouškům ukázala, čím ji obdařila příroda.

V poslední době si ji diváci nejvíce oblíbili jako Helenu ze seriálu Osada, jinak jde ale Petra Nesvačilová z role do role a k tomu se stará o malou dcerku. Není tak divu, že i ona si občas dopřeje odpočinek u moře. A právě v těchto dnech si užívá sluníčka na Mallorce. Fanoušci rozhodně nemohou čekat, že by herečka sdílela každý detail svého pobytu nebo ukazovala své tělo v plavkách ze všech možných úhlů. Místo toho ale Petra přidala jedinou fotku z lehátka, která ovšem stojí za to.

Petra sama sebe vyfotila tak, že vidět byl jen její obličej, vršek od bikin a její vnady. Na snímku se také svůdně zatvářila a místo popisku přidala jen tři emotikony nalíčených rtíků. Lidé jí v tomto případě určitě odpustili, že u fotky není sáhodlouhý popisek. Většina z nich by si ho totiž stejně zřejmě ani nepřečetla.

„Ty samica jedna pořádná!!!“ poslala Petře pochvalu Bára Basiková. „Tomu říkám ženská!!!!!! Nádhera“ nebo „Velmi pěkné údolí“ či „Ouuuuuu yes….pěkně s nimi ven,“ píšou další fanoušci. Tak uvidíme, jestli takové komplimenty a výzvy Petru nepřesvědčí o tom, aby přidala i další působivé plavkové snímky.

Další články

Načítám