Hlavní obsah
Článek

Princ Harry (40) nechyběl na tradiční charitativní akci Kevina Costnera nazvané One805Live, která se konala v kalifornské Santa Barbaře. Harry předával ocenění pilotovi záchranářské helikoptéry Lorenu Courtneymu.

Harry byl během předávání dobře naladěn, rozdával úsměvy a vtipkoval, že by se oba dva cítili lépe ve vrtulníku než na pódiu mezi lidmi. Harry se na charitativní akci objevil bez své manželky Meghan (43), jež ho přitom doprovázela loni. Tehdy si uřízla ostudu, když se na pódiu několikrát dožadovala mikrofonu, aby něco řekla. Lidé se Meghan smáli, když jí moderátorka nechtěla mikrofon předat. Nyní už se ale na akci neobjevila.

„Meghan je nemocná, proto nepřišla, nezvládla by to,“ citoval web Mirror svůj zdroj. Zlí jazykové ale tvrdí, že se akce nezúčastnila, protože by po zkušenostech z loňska „prostě nebyla středem pozornosti“.

Lidé v komentářích na sociálních sítích si vesměs pochvalovali, že se na akci neobjevila. „Konečně také jednou pustila Harryho z vodítka,“ zaznělo. Nemoc mnozí z nich považovali jen za trapnou výmluvu.

Meghan se loni na stejné akci snažila zoufale dostat ke slovu, letos se omluvila pro nemoc.

„Nemocná je z toho, že by nebyla středem vesmíru, ve skutečnosti tam jsou lidé, kteří hodně dřeli na tom, aby něčeho dosáhli. Na rozdíl od těch, co umí jen udělat džem, i když i to je diskutabilní,“ rýpl si do Harryho ženy další komentující, který si dělal legraci z Meghan a jejího podnikání. Meghan totiž letos světu představila svůj jahodový džem, ale místo obdivu sklidila opět jen posměch.

„Možná ji Costner ani nepozval, všichni si pamatujeme, co dělala loni,“ napsal další. „Pravděpodobně to nešlo, protože o ni nešlo, nebude se účastnit něčeho, kde hlavní cenu předává jen Harry, ne ona,“ zamyslel se další diskutér.

Meghan se zkrátka nezavděčí nikomu. Jakmile by se akce zúčastnila, armáda haterů by ji zadupala do země. A když se omluví pro nemoc? Výsledek je téměř stejný.

Další články

Načítám