Hlavní obsah
Článek

V poslední době se hojně hovoří o tom, že Harry (40)Meghan (43) mají v manželství problémy. A teď se objevila zpráva, že si pár měl koupit dům v Evropě. Blýská se tak manželům na lepší časy, nebo to naopak znamená, že jeden z nich chce trávit více času bez toho druhého?

Harry a Meghan se v poslední době objevují na veřejnosti odděleně a kvůli tomu se spekuluje o jejich možných manželských neshodách. Podle některých zdrojů by sice mohlo jít jen o doporučení nového PR týmu, aby si královští odpadlíci vylepšili svá jména, někteří ale mluví i o tom, že to doma vévodům ze Sussexu opravdu neklape. Ani jeden z nich zatím na množící se otázky o pevnosti jejich svazku nedal odpověď, teď se ale na veřejnost dostala informace o tom, že si manželé pořídili dům v Evropě.

Podle magazínu Daily Mail by se mělo jednat o Portugalsko, které je během léta jednou z oblíbených destinací českých turistů. A nejen jich. Ve stejné zemi mají svůj dům i další členové královské rodiny. Harryho sestřenice princezna Eugenie a její manžel Jack Brooksbank vlastní dům v CostaTerra Golf and Ocean Club, luxusním komplexu 300 nemovitostí u moře v Melides, jižně od hlavního města Portugalska, Lisabonu.

Právě s tímto párem se Harry a Meghan přátelí, Eugenie s manželem se dokonce objevili v dokumentární sérii o páru na Netflixu a měli prince s jeho ženou navštívit i v Montecitu v Kalifornii. Vévodové ze Sussexu prý naopak v loňském roce navštívili Eugenii s mužem během tajného třídenního výletu právě v jejich portugalském domě.

Zahraniční média spekulují také o tom, že dům v Evropě by mohl nahrát do karet Meghan, která před lety chtěla získat britské občanství, v roce 2020 po odchodu páru z Anglie ale tyto snahy vzdala. Harry a Meghan v současné době nemají v Evropě žádné nemovitosti, z jejich někdejšího anglického sídla Frogmore Cottage, které jim darovala královna Alžběta II., je po vydání Harryho memoárů s názvem Náhradník král Karel III. nechal vystěhovat.

4
fotky

Další články

Načítám