Hlavní obsah
Článek

Monika Binias (52) je stále plná dojmů ze svatby své dcery Charlotty (28), která se v pátek provdala za svého přítele Martina. O víkendu se k ní ale dostala reakce Agáty Hanychové (39), jež si lehce rýpla do nevěstina účesu.

„Na internetu se teda dějou věci. To byl účes na té svatbě, že? No nic, nebudeme to komentovat, budeme hodný,“ smála se během svého vysílání na sociální síti Agáta.

Charlotte se ostatně na veselku líčila a česala sama, ráno totiž zaspala, a tak nestihla využít ani služby vizážistky. Monika Binias ale svou mladší dceru brání jako lvice. Do Agáty se na sociální síti náležitě pustila a poslala jí ostrý vzkaz, který bude influencerku zřejmě budit i ze sna.

„Agáto, ty projetá…mušličko! Ty si zameť, při třetí svatbě, sama před sebou a nekomentuj vůbec ničí svatbu, ty jseš ta poslední,“ zuřila Binias, kterou mrzelo, že schytala lavinu hejtů za to, že se prý snaží na svatbě své dcery obohatit. Novomanželům prý zaplatila předsvatební večeři i pobyt v luxusním resortu.

„A ještě sady broušeného skla a nějaké penízky. A jestli jsou dary za 100 tisíc málo, tak to mě po*er,“ vpálila všem haterům.

Další články

Načítám