Hlavní obsah
Článek

Ti, kdo sledují vztahové veletoče a životní peripetie Agáty Hanychové (39), Mirka Dopity (40)Jaromíra Soukupa (55), museli po nedávné bitce před domem influencerky uznat, že tohle jen tak něco netrumfne. Dobře si to uvědomuje i modelka, která proto tasila těžký kalibr. Nahotu. A rovnou i se svým mužem!

Nikdy neříkej nikdy. Heslo, kterého se Agáta drží a dělá dobře. Nikomu se pak nemusí zpovídat, když se vrátí ke svému ex a vezme si ho za muže. Teď spolu nafotili novou kampaň, a protože oblečené už je všichni viděli, došlo na snímky spoře oděné. Mirek to sice dostal befelem, ale prý to udělal moc rád. Jde přece o společný projekt a rodinný byznys se musí podporovat, to dá rozum.

Hanychová se poté pustila do vyřizování korespondence. Zejména s Nelou Slovákovou si v poslední době měly co říct. A taky to udělaly. Řešily postavu, to jak o ni (ne)pečují, co dělají ve volném čase, kde a jak vydělávají svoje miliony a taky to, kde nejraději nakupují. Protože obě vědí, jak se na instagramové lopatě sedí, udělaly kolem toho pořádný humbuk, a tak padala slova jako žaloby, plastiky nebo tajné nákupy v Číně.

„Tady tuhle paní já budu žalovat, protože poškozuje jméno mé firmy. Na rozdíl ode mě. Já z Číny nenakupuji,“ zaznělo ve storíčku Agáty, která má raději Turecko. „Aguš, Aguš. Kdybys držela hubičku, měla bys možná i hezký život,“ uzavřela milé povídání posledních dní Nela, která se nesla na vlně brněnské smířlivosti.

Dámy si řekly, co potřebovaly, a zase bude nějakou chvíli klid. Jenže fanoušci by rádi další povyražení, ti tak dlouho bez svých oblíbených hrdinů nevydrží. A platí to i naopak. S velkými nadějemi proto milovníci suchdolské telenovely vzhlížejí k Jaromíru Soukupovi. Ten se sice netají novou přítelkyní, je ale pověstný tím, že velmi zevrubně řeší, co, kde a s kým jeho bývalka zrovna provádí. Samozřejmě jen proto, že s ní má roztomilou dceru Rozárku a záleží mu na tom, v jakém prostředí vyrůstá, jak on sám s oblibou dodává.

Velmi pravděpodobně mu neunikly ani odvážné snímky jeho bývalé lásky, které nafotila se svou staronovou láskou, aby se to nepletlo. Oficiálně bude velmi pohoršen a úřednice z odboru péče o dítě o tom jistě nezapomene informovat. Stejně jako svou právničku, která už to beztak dávno ví. Něco takového u matky svého dítěte nehodlá trpět a hotovo.

Jeho příznivci přesto doufají, že odloží masku pruderního a věčně nabručeného muže ve středním věku, kterého nic než papuče a podzim života nečeká. Že (se) jim a celému světu ještě ukáže! Třeba i se svou novou láskou. A volně inspirovaní Agátou s Mirkem toho na sobě moc mít nebudou. Nejen během Clash od the Stars se Soukup ukázal bez trička a podle mnohých fanynek se rozhodně nemá za co stydět. Třeba taková silikonem vytuněná Zdeňka Černá alias Lulu, ta by ho brala hned. Však mu to taky dala velmi okatě najevo. Bohužel bez úspěchu.

Uvidíme, jestli bývalý šéf televize Barrandov vyslyší dobře myšlené volání těch, kdo pro něj mají slabost. A ukáže jim, co ještě svět neviděl. Samozřejmě velmi vkusným a elegantním způsobem, prostě tak, jak to umí jen on sám. Protože on ani jeho vyvolená by na žádný brak a pokleslé umění nekývli. Nebo se vydá suchopárnou cestou plnou zákazů, odříkání a věčného lamentování, které se všem začíná zajídat?

7
fotek

Další články

Načítám