Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Hana Mašlíková (42), a hlavně její syn Andreas dnes mají velký den. Andreas jde totiž poprvé do školy a na první třídu se prý opravdu těšil. „Ve školce už ho to nebavilo. Andreas se narodil v srpnu, tak měl roční odklad,“ vysvětlovala Hanka, která si na památku nechala se synem udělat sérii fotek.

„Poslední měsíce už bylo znát, že se ve školce nudí. Dokonce je teď tak moc natěšený, že si až s obavami říkáme, jak mu to dlouho vydrží. Ale každý den, kdy bude vstávat s nadšením a těšit se do školy, uvítám,“ dodala. „Umí všechno, co by měl umět na svůj věk. Angličtinu má na velmi dobré úrovni, je znát, že ji dělal od tří let, tak v něčem bude i napřed,“ pochlubila se šikovným synem, který po rodičích tíhne ke sportu. Začíná s parkurem.

A jak budou rodiče, kteří zažívají rozchod, zvládat první třídu? „Oba věříme, že to zvládneme. I když se rozcházíme, zůstáváme primárně rodiči a Andreas je pro nás nejdůležitější. Navíc se domnívám, že pro malého Andrease to nebude takový rozdíl, jak by se na první pohled mohlo zdát,“ míní.

„S manželem už více než rok žijeme v podstatě odděleně. Sice jsme byli pod jednou střechou, ale od sebe. Andreas už si zvykl, jak se potkáváme, jak probíhají předávky. Jediné, co teď bude rozdílné, je to, že bydlíme jinde,“ uzavřela Hanka, která pro sebe a syna stále ještě shání místo pronájmu vlastní dům nebo byt s předzahrádkou.

Další články

Načítám