Hlavní obsah
Článek

Hanka Mašlíková (42)André Reinders se už jednou snažili slepit manželství. Avšak jak už to tak bývá, lásce člověk neporučí a manželé nyní procházejí rozvodovým řízením.

Pokud jde o Hanku, tak na lásku rozhodně nezanevřela. „No jasně. Jak říkám, je to prohra, je to smutné, když se dva rozvádí, ale na druhou stranu myslím, že mám šanci se ještě zamilovat a ještě žít,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Nyní se na sociálních sítích svěřila, jaký by měl její ideální partner být. Je však otázka, zda takového muže najde. „Ženský, vyhlašuji konkurz na partnera. Bude stačit, když bude vzhledově kopií tohohle herce (pozn. red. Luke Evans), bude milej, nesobeckej, vtipnej, oddanej, akční, sportovně založený, pořádný, pracovitý, ohleduplný, pravdomluvný, věrný, bude mít vyřešenou minulost a nebudu ho muset živit. No dobře, jdu snít dál,“ uvedla Hanka Mašlíková s úsměvem v příspěvku.

Hanka má z bývalého vztahu s André Reindersem synka Andreáska. A ač se páru manželství rozpadlo, tak spolu už i kvůli synovi vycházejí výborně.

„S manželem vycházíme jako rodiče skvěle. Manžel je skvělý otec. Rozvodová dohoda se připravuje, ale my se domlouváme na každý týden dopředu a řekneme si, kdo, kdy a jak může, aby vše bylo vyrovnané. Já si myslím, že otec, když funguje, tak to je nesmírně důležité pro dítě. Já v žádné případě nechci bránit manželovi. Tak je to půl na půl, že si ten týden rozdělíme, aby náš Andreásek byl s každým,“ svěřila se nám Hanka.

4
fotky

Další články

Načítám