Hlavní obsah
Článek

O cvičitelce Hance Kynychové (56) je známo, že nemá problém fanouškům naservírovat své tělo v celé své kráse. Sociální sítě zásobuje nejen video záznamy ze svých hodin cvičení, ale také často i obnaženými snímky, a to například ze sauny, kterou miluje.

Tentokrát vyměnila saunování za bazén a vyrazila na koupaliště. „Jako každé léto tradičně na koupališti v Chropyni. Tenhle výlet už neodmyslitelně patří k našemu létu. Pevně věřím, že s námi děti budou jezdit ještě dlouho,“ svěřila se Kynychová, která nevyrazila na výlet sama.

Zchladit se v horkých letních dnech rozhodla s celou rodinou. A nechyběl ani její manžel Jindřich, se kterým tvoří cvičitelka pár dobrých třicet let. Radost jim dělá nejen dospělý syn Filip, ale i dospívající dvojčata Sofie a Alexandra.

Hanka na koupáku vedle svého muže nezapomněla předvést ani své tělo. Ve šňůrkových bikinách nabídla fanouškům pohled do svého dekoltu a u vody pak vystavila celou svou postavičku. „Nádhera ve velmi pěkném provedení. A Hanka opět zaboduje,“ napsal jí jeden z nadšený obdivovatelů.

Související témata:

Další články

Načítám