Hlavní obsah
Článek

Podle sociálních sítích by to mohlo vypadat, že cvičitelka Hana Kynychová (56) vlastně ani moc oblečení nemá, protože se často fotí jen v rouše Evině. Ale není tomu tak. Částí svého šatníku přispěla vedle dalších známých žen i do dobročinného bazaru, který poprvé uspořádala.

„Měla jsem hezký pocit, že když jsem zavolala některým VIP osobnostem, kolik toho v šatníku měly a byly rády, že se toho mohou v dobrém slova smyslu zbavit. Navíc vím, že takových hvězdných bazarů je hodně. Ale asi jsme holky marnotratné, a když něco vyřadíme, hned tam šoupneme něco nového,“ míní Hanka.

Sama vyřazuje pravidelně. „Nemám ten typ nostalgie, že bych se některých kousků nerada zbavovala. Když mě něco přestane bavit, jsem schopná to hned odstranit. Nečekám ani na to, jestli třeba do něčeho, co jsem koupila v době předtím, než jsem nabrala kila navíc, nezhubnu. Vždycky si radši pořídím něco, co ta postava zrovna chce, a udělám si tu radost znovu,“ svěřila.

Nové kousky se u ní dlouho neohřejí. „Když si koupím kabát na zimu, s jarem ho dám pryč. A posílám dál i věci, které jsem si pořídila na jiných dobročinných bazarech a už mi posloužily, aby udělaly radost zase někomu dalšímu,“ uzavřela.

Související témata:

Další články

Načítám