Hlavní obsah
Článek

Účastnice reality show Survivor a hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová (23) žehlí pěkný průšvih. Na sociální síti totiž nedávno zveřejnila rozverné taneční video, kde v jedné chvíli zvedá pravici a hajluje. Influencerka se pak za své gesto omluvila. Prý vůbec netušila, že se jedná o nacistický pozdrav. A také, že se jedná o trestný čin.

„Netušila jsem, že budu někdy muset točit takové vyjadřovací video. Určitě se k některým z vás dostalo video, kde jsme v obýváku před televizí, děláme tam mažoretky, hraju si tam na vojáka a dělám tohle. Upřímně, teď mi to věřit můžete i nemusíte. Ale já znám svou pravdu a lidi, co mě znají, vědí, že já taková nejsem. V životě nedělám tyhle špatné věci, nejsem ten typ člověka. Přidala jsem se k ostatním a jela jsem si tam mažoretky, vojáčky. Bohužel jsem tady toto neznala a můžete si myslet, jaká jsem hloupá, že neznám tyhle věci jako hajlování,“ líčila na Instagramu se slzami v očích influencerka.

„Vím, že teď ponesu následky, protože to nebylo dobré. Když jsem se dozvěděla, co to znamená, okamžitě jsem storýčko smazala, ale už bylo pozdě a bylo jasné, že se to potáhne. Kdybych věděla, co to znamená, je jasné, že bych to tam nedala. Proč bych to tam dávala. To ale nikomu nedokážete,“ hájila se.

Omluva jí ale zjevně moc nepomohla. I kdyby ji myslela vážně, zůstává rozum stát nad tím, že vůbec netušila, co hajlování znamená. Není divu, že to na sociálních sítích dostává sežrat. A to nejen za zmíněné video, které se i po smazání šíří po sociálních sítích, ale především za svou hloupost.

Související témata:

Další články

Načítám