Hlavní obsah
Článek

Influencerka Hanka Gelnarová (23) ani po pár týdnech neskrývá obavy z toho, jaký dopad bude mít její skandální hajlující video. Očekává, že kauzu jí s radostí připomenou i diváci v hale během 9. galavečera Clash of the Stars, kde ji čeká zápas s Angie Mangombe. Hanka má v hlavě ale jasný plán, jak se nenechat rozhodit.

„Byla jsem taková, že jsem ten zápas dokonce chtěla první týden zrušit. Říkala jsem si, že nemohu nastoupit. Nakonec to padlo, že zápas je,“ popisuje zpětně Hanka, jaké myšlenky se jí proháněly hlavou, když celý internet neřešil snad nic jiného, než její skandální hajlující video. Influencerka a jedna z hlavních tváří organizace Clash of the Stars na chvíli zmizela do ústranní a přemýšlela nad tím, že odstoupí z blížícího se souboje s Angie Mangombe na COTS 9.

Tak se ale nestalo a zápas bude. Turnaj se uskuteční již tuto sobotu 7.9. v Praze. Hanka neskrývá obavy z toho, jaká atmosféra bude panovat v hale poté, co promotéři vyvolají její jméno.

„Jednu dobu jsem uvažovala nad tím, jaká bude atmosféra v hale, ale nechci si to dávat moc do hlavy. Prostě půjdu rovně do klece, chci mít v hlavě jen ten zápas. Samozřejmě, ta atmosféra vždy sežere každého. Už jsem tam párkrát nastupovala, vím jaké to je, ale měla jsem to vždy v pozitivním slova smyslu. Uvidím, doufám, budu se modlit, ať to není taková katastrofa,“ uzavírá Hanka v rozhovoru pro Super.cz. Influencerka se zároveň spoléhá na poctivou přípravu a na to, že si diváky přikloní zpět na svou stranu výkonem, který hodlá předvést v kleci.

Další články

Načítám