Hlavní obsah
Článek

Hanka Gelnarová se svým hajlujícím videem pobouřila (nejen) mnohé z řad svých fanoušků, ale i svou nadcházející soupeřku Angie Mangombe, s níž se má již za pár týdnů utkat v kleci Clash of the Stars. Angie se k celé situaci ostře vyjádřila na sociálních sítích a rozhodně si nebrala servítky. Kritikou nešetřila.

Ačkoli influencerka a hvězda Clash of the Stars Hanka Gelnarová (23) své gesto zdvižené pravačky schovala za neznalost dějepisu a neúmyslný přešlap, za který se posléze veřejně omluvila se slzami v očích na svém Instagramu, její hajlující video je stále tématem číslo 1 českého internetu. Mezitím, co se na mladou brunetku sype lavina kritiky, Hanka se ze sociálních sítí na čas stáhla.

Skandální záběry, na nichž Hanka hajluje s úsměvem na rtech, nyní ostře odsoudila i její nadcházející soupeřka Angie Mangombe. Dívky čeká souboj na 9. turnaji Clash of the Stars v září. „Říkala jsem si, že po tiskovce Clashe mě už nic nemůže překvapit, že už jsem viděla všechno. Říkala jsem si, že mám tak super soupeřku, byla jsem na to hrdá, že mám před sebou výzvu, že se utkám s inteligentní a super babou, ale i ona mě překvapila,“ spustila Angie v reakci na celou situaci.

„Nevím, jestli se to k vám doneslo, tak moje soupeřka, s níž mám za měsíc zápas, hajlovala na videu. Já se teda směju, ale vůbec to není vtipný. Je to prostě strašný, jak to někoho může napadnout, taková volovina totální, vypatlanost, pí*ovina. Lidi dělají přešlapy, ale tohle je oprávněné, tohle fakt může napadnout jen dementa,“ pokračovala Angie bez servítků.

„Kdyby si hajlovala doma a nikdo ji u toho neviděl, tak fajn, buď si v nějaký sektě, ale točit se u toho a pak ještě říct, že nevíš, co to gesto znamená?“ zuří Angie, která dosud měla obavy, že z jejího zápasu s Hankou kvůli kauze sejde. Vedení Clash of the Stars se totiž od chování Gelnarové distancovalo a ve hře byl i scénář, že bude z organizace vyloučena - tak se ale nestalo.

Další články

Načítám