Hlavní obsah
Článek

Halle Berry (58) má ve svém věku skvělou postavu a zřejmě má pocit, že ji musí ukazovat za každou cenu. Na premiéře snímku, ve kterém hraje, ale za průsvitný model příliš chvály nedostala.

Herečka nedávno oslavila dvacáté výročí uvedení filmu Catwoman tím, že se ukázala nahá jen se svými kočkami. Lidé fotky i její figuru ocenili a žasli nad tím, jak mohly od premiéry uběhnout celé dvě dekády. Ne vždy se ale poštěstí, aby se s předváděním postavy snoubil i vkus a elegance. Právě to se dle veřejnosti nestalo na premiéře filmu Jednotka všedního nasazení v Los Angeles. Na uvedení snímku z prostředí špionů, ve které hraje s Markem Wahlbergem, se Halle oblékla sice vyzývavě, pěkné to ovšem prý nebylo.

Halle zvolila černý krajkový model, který by leckomu mohl evokovat spíše spodničku pod šaty než samotné šaty. K dobru lze herečce přičíst to, že přesto že byly šaty průsvitné, krajky zakryly alespoň ta nejintimnější místa. Střih ani materiál si ale nevysloužily zrovna lichotivé komentáře.

„Vypadalo by to lépe, kdyby byly šaty podšité. V podstatě je to drahý přehoz na plavky,“ míní jeden čtenář magazínu Daily Mail. „Je krásná, ale tyto šaty nezvýrazňují její postavu,“ nebo „Vypadá dobře a stárne dobře. Nepotřebuje se tak oblékat, aby přilákala pozornost,“ případně „Proč tolik žen bez ohledu na věk potřebuje nosit tak průhledné oblečení? Je to zbytečné a nevypadá to dobře. Všechny vypadají lacině. Jsou tak zoufalé, že chtějí zůstat v centru pozornosti?“ a „Vypadala by mnohem lépe, kdyby předvedla úroveň a žádné oblečení na spaní. Promarněná příležitost,“ znějí další komentáře.

A další lidé negativně komentují i hereččin make-up, který podle nich vypadá, jako by Halle dlouho plakala nebo byla velmi unavená. Zdá se, že se tak svým lookem na premiéře zrovna netrefila do černého. Snad se jí na dalších akcích spojených s novým filmem povede lépe.

Další články

Načítám