Hlavní obsah
Článek

Halle Berry (58) se před dvaceti lety objevila ve filmu Catwoman, a přestože jí to tehdy velmi slušelo, samotný snímek zrovna trhákem nebyl. Herečka beztak jeho výročí oslavila pikantními fotkami.

Halle vtrhla jako umělkyně Patience Philips, která se změní v kočičí ženu, na plátna kin 23. července roku 2004. Akční film měl tehdy rozpočet sto milionů dolarů, celosvětově ale utržil „jen“ 82,4 milionu a propadl i u kritiky. Halle si za film odnesla i Zlatou malinu, která se každoročně uděluje nejhorším filmovým počinům a hercům v nich účinkujícím. Herečka se ovšem nedávno magazínu Entertainment Weekly svěřila s tím, že i když se jí kritika neposlouchala dobře, „jako černoška je zvyklá nosit na svých bedrech kritiku, bojovat, být rybou, která plave proti proudu“, a tak ji negativita tolik nebolela.

A proto si teď Halle oslavila dvacáté výročí uvedení snímku do kin po svém, když si doma zapózovala se škraboškou na očích a se dvěma kočkami, které si přitiskla na nahé tělo. „Je to už dvacet let, co jsem měla tu čest přivést tuto ikonickou postavu k životu. Vždy bude blízká mému srdci a já navždy budu Patience Philips jako CATWOMAN,“ napsala Halle, která uvedla i to, že si dvě černé kočky osvojila, když se objevily u ní na zahradě.

„Nikdy jsem nechtěl být kočkou, až teď,“ nebo „Žárlím na ty kočičky,“ či „Jediná kočičí žena Halle Berry, prostě nejlepší z nejlepších,“ to jsou komentáře, které herečce píší její fanoušci. Další se pozastavují nad tím, jak skvěle herečka vypadá. „20 let, paní Berry? Kde? Vypadáte úchvatně,“ lichotí jeden z nich. A jiní by si přáli, aby se konečně natočilo pokračování. Na to by ale bylo asi potřeba víc než jen jejich přání a ochota Halle Berry. Na druhou stranu je jasné, že by herečka i v tomto věku ve svém oblečku jistě zvládla po městě honit padouchy.

Související témata:

Další články

Načítám