Hlavní obsah
Článek

Americká herečka a zpěvačka, ale i úspěšná podnikatelka a v neposlední řadě starostlivá maminka Gwyneth Paltrow (51) se v úterý večer účastnila večírku v New Yorku pořádaného šperkařskou společností Boucheron. Držitelka Oscara za snímek Zamilovaný Shakespeare se dostavila v jednoduchých černých koktejlkách s výstřihem sahajícím až do pasu. Elegantní look pak herečka doplnila už jen černými sandálky a soupravou šperků.

Gwyneth je tak další celebritou, která si nenechala ujít týden módy v americkém velkoměstě. Na akci se setkala mimo jiné s francouzským miliardářem a manželem herečky Salmy Hayek Françoisem-Henri Pinaultem, jenž je generálním ředitelem módního konglomerátu Kering, jehož součástí je i Boucheron. Na večírku pak herečka pózovala i s dalšími hvězdnými hosty, jako je Ari Fournier, Cole Sprouse, Colman Domingo, Hailee Steinfeld, Mina Myōi, Anja Rubik nebo Alexa Chung.

Zakladatelka společnosti Goop ovšem na vlastní kůži pocítila zákeřnost internetové anonymity, kdy si lidé k její vizáži nebrali servítky. Na přetřes se dostala její štíhlost, hluboký výstřih, kalifornské opálení i údajné úpravy v obličeji.

„Strašné poškození kůže sluncem! Vsadím se, že by si teď přála mít opalovací krém,“ zní komentář na Daily Mailu s nejvíce souhlasnými lajky. „Je mi to líto, ale výstřih odhalil jen kostnatý hrudník a mírně povislá prsa. Rovný výstřih s push-up podprsenkou by byl skvělý,“ konstatuje další „odborník“ a přidávají se i jiní: „Přijde mi, že Gwyneth za posledních deset let dramaticky zestárla. Vypadá jako úplně jiný člověk,“ nebo „Gwyn si nechala udělat tu příšernou výplň tváří, kvůli které má přivřené oči.“ „V jejím věku platí, že čím jste hubenější, tím starší vypadáte,“ praví další komentář. Být celebritou a veřejnosti stále na očích, to si zkrátka žádá nervy ze železa v kombinaci s maximálně flegmatickou povahou…

Další články

Načítám