Hlavní obsah
Článek

Adéla Gondíková (51)Jiří Langmajer (58) by si snad měli vytvořit vlastní zábavný pořad. Jejich fotky a videa často baví internet i proto, že se nebojí udělat si legrace sami ze sebe i jeden z druhého. Třeba jako teď na dovolené v Řecku.

Jiří Langmajer byl dost dlouhou dobu považován za velkého morouse a i on přiznával, že než poznal svou současnou ženu Adélu Gondíkovou, nebyl na tom psychicky úplně nejlépe. Po boku herečky ale jen kvete a dokonce se z něj stal i velký sympaťák, který s fanoušky sdílí střípky ze svého života. A stejně tak Adéla, která si na instagramu s ničím nebere servítky.

Nedávno například Jiří Langmajer sdílel video, na kterém točil svou ženu uprostřed fotbalového hřiště, kterak sama nacvičuje na Všesokolský slet. A záběry doprovodil větou: „Myslíte, že je normální?“ Teď mu to Adéla „vrátila“ na dovolené v Řecku, kdy svého manžela natočila během cvičební aktivity přímo na břehu moře. A samozřejmě video doprovodila vtipným komentářem.

„Kdybyste někde na pláži potkali zvláštního pobudu, který nabízí své služby pod záminkou předvádění cviků na zpevnění pánevního dna, tak se ho nebojte. Je přítulný, ale neškodný a je to můj MUŽ,“ hlásí Adéla, která cviky Jiřího podbarvila známou písní kapely Tři sestry, ve které se zpívá, že Průša je úchyl.

Pod videem se ihned objevila spousta nadšených komentářů, včetně těch od Josefa Kokty, Alice Bendové nebo Mahuleny Bočanové. „Musí tě strašně milovat Adélko. Tohle já udělat pantátovi, tak mě zabije!!!!!!“ napsala herečka.

Manželská dvojice tak opět pobavila své fanoušky a nezbývá než počkat, co dalšího ještě předvedou ze svojí dovolené.

Další články

Načítám