Hlavní obsah
Článek

Co se bobříka mlčení týče, vedou si všichni protagonisté napadení Miraie Navrátila (32) skvěle. S ohledem na probíhající vyšetřování policie ani nic jiného předpokládat nelze. Až čas ukáže, jakou roli v něm hraje Sebastian Navrátil, o kterém se na sociálních sítích mluví jako údajném aktérovi osudové bitky. Tuto informaci zatím nikdo nepotvrdil. Ani nevyvrátil.

Ústa na zámek si zamkla i jindy docela hovorná Andrea Bezděková (29), kvůli které se to celé mělo po koncertě Eda Sheerana semlít. „V současné době se informacemi, které zazněly v mediálním prostředí, zabýváme,“ uvedla pro Blesk policejní mluvčí Magdaléna Vlčková.

Muži zákona tak nyní pracují i s verzí, že Mirai měl Sebastianovi „dělat do holky“. Modelka se v době, kdy byl zpěvák v Survivoru, měla vídat právě s Miraem. Dokonce spolu měli být na koncertu Adama Mišíka, který proběhl v únoru v pražském klubu Roxy.

Není to poprvé, co Bezděkovou s Miraiem spojují. Už v roce 2020 spolu byli viděni u lomu Homolák na Berounsku. „Seděli tam spolu, sami, nebyli mezi lidmi a on ji něžně sem tam hladil po zádech,“ citoval zmíněný deník svědkyni této chvilky.

Není pochyb, že pro sebe ti dva měli a mají jistou slabost. To ovšem nejde moc dohromady s třetím do party. Těžko si představit, že by Sebastian tento vrtoch své milé bohorovně přešel. Tomu by ostatně nasvědčovalo to, co se mělo odehrát po inkriminovaném koncertu v Hradci Králové.

Pokud by tomu tak opravdu bylo, není to dobrá zpráva. Bohužel vztahy nefungují tak, že si lásku toho druhého vynutíte násilím. Spíš než použít pěsti by měl každý vzít rozum do hrsti a odolat pokušení svého jmenovce zbít. A možná by měl spíš partnerku pustit k vodě a poohlédnout se jinde…

Další články

Načítám