Hlavní obsah
Článek

Modelka Gisele Bündchen (44) krátce po svých čtyřiačtyřicátých narozeninách předvedla své tělo v bikinách a dokázala, že je právem stále jednou z nejatraktivnějších žen světa. Lidé se ale zaměřili i na něco jiného.

Gisele si vyjela se svou dcerou do národního parku Lençóis Maranhenses v Brazílii. Na místo se dostala helikoptérou a svým téměř třiadvaceti milionům sledujících na svém profilu na Instagramu ukázala pár střípků ze svého výletu. „Vždycky jsem snila o návštěvě Lençóis Maranhenses. Brazílie je tak krásná,“ zasnila se modelka u fotek, na kterých pózuje na písečných dunách, jezdí na koni nebo na čtyřkolkách a také ukazuje něco z místní kuchyně. A přesto, že například v červených bikinách vypadá skvěle zaměřili se lidé veskrze právě na pozadí fotografií.

„Miluji ty fotky, úžasné prostředí. Nikdy by mě nenapadlo, že je něco takového v Brazílii,“ nebo „Tyhle písečné duny jsou neskutečné, jaké úchvatné místo,“ či „Žárlím, ten park vypadá krásně,“ píší fanoušci magazínu Daily Mail, které tentokrát víc uchvátilo místo než samotné tělo modelky.

Gisele si na výletě mimo civilizaci určitě také pořádně vyčistila hlavu. Přesto že od rozchodu s manželem Tomem Bradym už utekl nějaký ten pátek, zprávy o jeho nových vztazích jí asi nejsou úplně příjemné. A nedávno se média zaplnila jeho údajným románkem s krásnou modelkou Brooks Nader.

Další články

Načítám