Hlavní obsah
Článek

Brazilská modelingová ikona Gisele Bündchen (43) nedávno konečně kápla božskou a potvrdila to, o čem se spekulovalo již od začátku loňského roku. Útěchu po rozvodu s otcem jejích dětí Tomem Bradym našla v mužné náruči svého trenéra džiu-džitsu Joaquima Valenteho, s nímž tráví téměř veškerý volný čas na své milované Kostarice.

Právě do této středoamerické země přitom v minulosti s oblibou jezdila i s Tomem, s nímž se před dvěma lety rozvedla. Dokonce zde v roce 2009 uspořádali oslavu jejich svatby.

Není pochyb, že stěžejní pro modelku bylo i to, jaký bude mít její nový partner vztah s jejími dětmi - čtrnáctiletým Benjaminem a o tři roky mladší Vivian. A jak se zdá, nejen v tomto směru se Joaquim, jenž je o osm let mladší než modelka, velice osvědčil.

Vousatý trenér si zřejmě našel k dětem cestu a dovede se naladit na jejich vlnu. Momentálně se všichni nacházejí opět na Kostarice, kde si Valente s dětmi hraje na pláži nebo je zahrabává do písku. Gisele si pak pohodové momenty zaznamenává na mobil.

S Gisele jej zároveň spojuje vášeň ke sportu a Joaquim je navíc stejně jako Gisele původem z Brazílie. Později se ovšem usídlil v Miami, kde společně se svými bratry Pedrem a Guiem vede školu džiu-džitsu nazvanou Valente Brothers. S Bündchen se údajně znají od roku 2021.

Související témata:
Joaquim Valente

Další články

Načítám