Hlavní obsah
Článek

S odstupem pár týdnů se v italském tisku opět dostala na přetřes svatba bývalého italského fotbalisty Gianluigiho Buffona a televizní reportérky Ilarie D’Amico (51). Podle tamního týdeníku Oggi se totiž Buffon uchýlil k nevhodné poznámce, která měla být sice důvěrným vyznáním směrem k nevěstě, ale s ohledem na jeho bývalou manželku Alenu Šeredovou (46) působila velmi nevhodně.

Buffon totiž před zraky všech přítomných hostů měl Ilarii sdělit: „Díky tobě, Ilario, jsem poznal skutečnou lásku. Nevěřil jsem, že opravdu existuje.“ Slova, která podle mnohých vyzněla k Aleně velmi necitlivě, prý šokovala především přítomné dámy, které prohlášení vnímaly nejen jako neuctivé vůči Aleně, ale i jejich dvěma synům Louisovi a Davidovi, kteří svatbě přihlíželi.

„Někteří to viděli jako zbytečný kopanec do jeho první manželky Aleny Šeredové, se kterou má dva syny. Oba na svatbě byli přítomni a vyznělo to, jako kdyby byli plody falešné a neupřímné lásky,“ sdělila pro zmiňovaný tisk jedna z dam, která se obřadu účastnila.

„Vyjádřil se o nich jako o produktu nějakých druhořadých citů,“ uvedla další žena z řad hostů. Mnozí mají přitom stále na paměti, že Gigi si s Ilárií začal v době, kdy byl s Alenou ženatý.

Rodačka z pražských Vinohrad, která v roce 1998 získala titul první vicemiss České republiky a v Itálii se jí podařilo stát se jednou z oblíbených televizních tváří, nejdřív slova exmanžela nechtěla komentovat a na žádost týdeníku o vyjádření pouze napsala: „Myslím, že nemusím nic říkat.“

Na instagramu ovšem přece jen posléze sdílela stručné motto: „Ne všechny bouře vám přijdou zničit život. Některé vám přijdou vyčistit cestu,“ vzkázala s nadhledem česká kráska, která je již přes rok šťastně provdaná za dědice automobilky Fiat Alessandra Nasiho.

5
fotek

Další články

Načítám