Hlavní obsah
Článek

Manželství George Clooneyho (63) a jeho Amal (46) připomíná příběh z červené knihovny. Jeden z nejpohlednějších hollywoodských herců se do půvabné právničky za lidská práva zakoukal v červenci 2013 díky společnému příteli a od té doby má oči jen pro ni. Zamilovanost je cítit z každého jejich pohledu i dotyku a i dnes, deset let od stvrzení vztahu manželským slibem, jsou jako hrdličky. Během večeře s přáteli v Itálii měli oči jen pro sebe.

Hercův vřelý vztah k Itálii je dobře známý, George dokonce vlastní nemovitost u jezera Como, u nějž rád trávil letní dny ještě dlouho předtím, než poznal Amal. A jak je vidět, Itálie učarovala i jeho ženě, jelikož se sem často vracejí i se svými přáteli. Nejčastěji pak s modelkou Cindy Crawford a jejím mužem Randem Gerberem. Tentokrát ovšem zavítali do resortu Villa D’Este se šesticí jiných lidí, ale v některých momentech se zdálo, jako by je ani nevnímali a na večeři byli jen oni dva. Z jejich neverbální komunikace bylo zřejmé, jak moc mezi nimi pořád funguje ona pověstná chemie.

V souvislosti s Clooneym se v poslední době hovoří především o jeho politické kariéře, přičemž někteří demokraté jsou přesvědčeni, že George má v budoucnu zálusk dokonce na prezidentskou kandidaturu. Clooney se nedávno měl značnou měrou podílet na rezignaci Joea Bidena během jeho prezidentské kampaně, kdy jej hvězda Dannyho parťáků prostřednictvím komentáře pro New York Times vyzvala, aby se vzdal své kandidatury.

„Mám rád Joea Bidena. Považuji ho za svého přítele a věřím v něj. Věřím v jeho charakter. Věřím v jeho morálku. Za poslední čtyři roky vyhrál mnoho bitev, kterým čelil. Ale jediná bitva, kterou nemůže vyhrát, je boj s časem. Nikdo z nás nemůže,“ napsal mimo jiné Clooney v komentáři. Následně hlasitě podpořil jeho následovnici Kamalu Harris. Podle některých demokratů je ovšem jeho zapojení do prezidentského klání součástí plánu.

„Jeho podpora Kamaly byla rozhodně předem vypočítaná. George zvažuje budoucí kandidaturu na prezidenta a má podporu jednoho v nejvlivnějších demokratů na světě, Baracka Obamy. Možná že bude kandidovat již do Senátu v roce 2026 a nepochybně si bude i nadále získávat respekt v Demokratické straně,“ je přesvědčen jeden z členů strany, který dodává, že již nyní je herec považován za vlivný hlas v americké politice.

Další články

Načítám