Hlavní obsah
Článek

Porotce Zdeněk Chlopčík (67) chybí ve StarDance nejen divákům, kteří v komentářích na sociálních sítích neustále dávají najevo, že byl nedílnou součástí této populární show. Bezesporu schází i moderátorům Tereze Kostkové (48)Marku Ebenovi (66), ti na něj vzpomínali už v prvním kole StarDance.

A nyní jeho jméno zaznělo z úst jeho spoluporotce ze StarDance a známého vtipálka Richarda Genzera (57). Oblíbený bavič sdílel záběry ze seriálu Četnické humoresky, kde v jedné ze scén tančil muž, který jako by z oka vypadl Chlopčíkovi.

„Myslím, že jsem našel poklad. Vteřinový mladý Chlopčík, tedy myslím si to. Nazdar Zdenále,“ smál se Genzer, který svým úlovkem všechny pobavil. „No jasně,“ přitakala mu Tereza Kostková. Áno,“ smála se i porotkyně Tatiana Drexler (61). „To není Chlopčík, ale Chlopčíček,“ smáli se další lidé v komentářích, kteří si také všimli neuvěřitelné podoby.

Samotný Chlopčík nechtěl komentovat, zda je tanečníkem v seriálu skutečně on. „K tomu se vůbec nechci vyjadřovat,“ řekl Blesku Chlopčík, kterému by v době natáčení seriálu bylo padesát let. Tehdy už porotcoval ve druhé řadě StarDance.

V té letošní už bohužel chybí a na dotazy týkající se i jen vzdáleně StarDance odpovídá většinou bez komentáře, což nic nemění na tom, že se jeho bývalí kolegové královsky baví, ať už se v seriálu objevil on, nebo jen jeho povedený dvojník.

5
fotek

Další články

Načítám