Hlavní obsah
Článek

Premiéru loutkového filmu animátorky Kristiny Dufkové si nenechala ujít řada známých tváří. Do kina na snímek Život k sežrání, který je vhodný pro mladší diváky, dorazily některé osobnosti také se svými dětmi.

Postavu dospívajícího kluka, jenž má kapelu, velkou chuť k jídlu a zároveň prožívá svou první lásku, nadaboval Hugo Kovács. „Film jsem daboval, když mi bylo 13, a trvalo mi to kolem sedmi natáčecích dnů. Ale protože se mi dva roky poté změnil hlas a bylo potřeba pár vět dotočit, musel jsem celý film nadabovat znovu,“ svěřil se ke snímku Hugo.

V kině nemohla chybět jeho maminka Alice Kovácsová, která dorazila také s dcerou, hudebnicí Rozálií Havelkovou, a manželem, zpěvákem Ondřejem Havelkou.

Slavnostní premiéru si nenechala ujít herečka Anna Geislerová (48). Ta dorazila s nejmladším synem Maxem. Dcera Stella a starší syn Bruno už jí odrostli. Svými dětmi se v kině pochlubil také herec David Novotný a s půvabnou dcerou Sofií dorazila i herečka Jitka Schneiderová. Kdo se na premiéře filmové novinky objevil, se podívejte v naší galerii.

7
fotek

Další články

Načítám