Hlavní obsah
Článek

Po odchodu z televize Nova si užívá léto snů. Gabriela Partyšová (46) se rozhodla, že pauzu před nástupem do nové práce využije na sto procent. S partnerem podnikatelem Igorem Faitem odcestovala do Francie, kde si užívá opravdový luxus.

„Začátkem prázdnin jsme odletěli na Mallorku, kde má můj partner dům. Hráli jsme tam golf a odpočívali. Pak jsme se přesunuli do Saint Tropez,“ svěřila se moderátorka Super.cz. Dovolenou zde přitom trávili v luxusním hotelu, kde vyjde noc od 50 tisíc nahoru. Na týdenní pobyt si návštěvník připraví pořádnou sumičku peněz.

S cestováním ani po dovolené ve Francii Gabriela, která se těší na pozici kreativní ředitelky Praha TV, nekončí. „Nabídku do nové pracovní pozice jsem dostala koncem května, kdy už jsem měla naplánované cele prázdniny s dětmi, takže hodně cestujeme, ale připravuji se i na cestách,“ řekla Partyšová, která bude nyní pár dní v Česku.

„Tento čas využiji k práci, než zase odletíme do Belgie na Formule 1, kam se těší především naše děti,“ uvedla Partyšová. Ani s moderováním nekončí, na nové televizi bude mít hned dva pořady. „Jeden z nich bude talk show se známými osobnostmi, druhý bude mapovat zajímavé akce v hlavním městě. Nechci ale prozradit vše,“ dodala Gabriela.

Další články

Načítám